مورد آزار و اذیت و ضرب و شتم قرار میگیرم، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴ #93416320

پسری ۱۸ ساله هستم که مورد آزار و اذیت قرار میگیرم و مدام از سوی خانواده تهدید به مرگ یا انداختن به زندان تهدید میشوم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و در صورت ایراد ضرب و جرح با ۱۱۰ تماس بگیرید تا صورتجلسه ای جهت شروع تحقیقات پرونده تنظیم و در اختیار شما قرار گیرد.

سلام
نیاز شکایت دارید ولی با وجود مدارک معتبر

با سلام
بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس(۱۲۳) که مختص چنین مواردی تاسیس شده و در این مورد با آنان مشاوره نمایید و اگر این عمل تکرار شد و مورد آزار و ضرب و شتم قرار گرفتنید با ۱۱۰ تماس و صورتجلسه نمایید و هرگونه مدارکی یا شاهدی برای ضرب و شتم یا تهدید در دست داشته باشید بهطی شکایتی به دادسرا ارایه نمایید .

سلام و درود، متاسفانه آزار خانوادگی یکی از مشکلات اساسی جامعه ی ماست و ظاهرا شما که یک جوان کم سن و سال هستید نیز، درگیر این آسیب و ناهنجاری می باشید؛ توصیه می گردد در ابتدا با پدر و‌ مادرتان صحبت کنید و اشتباه بودن روندشان را گوش زد نمایید، و اکر اصلاح نشدند در مرحله ی بعد بزرگ تر های اقوام را وارد میدان کنید، و با درست نشدن وضعیت می توانید ضمن جلب حمایت نهادهای غیرانتفاعی فعال در زمینه ی حقوق بشر ، خانواده و موسسات خیریه ، در دادسرا از خانواده بابت ضرب و شتم و آزار ، شکایت کنید؛ پیشنهاد می شود با توجه به سن قانونی و اگر دیپلم دارید جهت استخدام و شغل اقدام کنید و مستقل گردید، موفق باشید.

با سلام تهدید کردن جرم محسوب می شود شما با داشتن شهود و مدارک اثبات تهدید شکایت کیفری مطرح کنید

با سلام
سوالتون رو مبهم مطرح کرده اید ؟اما میتوانید طرح شکایت کنیداما برای اینکه به نتیجه برسید باید دلایل و مدارک کافی داشته باشید