نماد و مجوز کسب و کار اینترنتی برای فروشگاه نداشته باشیم مشکلی ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۰ #93412248

با سلام؛ برای فروشگاه نماد و مجوز کسب و کار اینترنتی نداشته باشیم چی میشه؟
میان سیستم رو توقیف میکنن؟
فیلتر میکنن؟

مشاوره حقوقی ثبت علامت تجاری - ثبت برند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله کارتان غیرقانونی تلقی میشود .

طبق مقررات صنفی داشتن نماد مذکور از الزامات قانونی هرگونه فعالیت مبتنی بر کسب و کار اینترنتی است نداشتن نماد مذکور اگر منجر به گزارش و یا شکایت گردد سایت فیلتر خواهد شد.