آیا این موضوع با اقامه دعوا قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۱۸ #93404724

وقت بخیر.پدر من سال ۶۰ تا ۷۴ کارمند قراردادی فرمانداری بوده اما از سال ۶۰ تا ۶۶ حق بیمه ای برای او واریز نشده
با توجه به اینکه از آن زمان قرارداد کاری و فیش واریزی حقوق موجود نبوده و حقوق بصورت نقدی پرداخت میشده است..ممنون بابت وقتی که بر راهنمایی گذاشتید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام علیه کارفرما تقدیم و تنظیم دعوی نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر رابطه کار و کارفنایی را اثبات کنید می توانید با مارجعه به اداره کار پیگیری نمایید

به اداره کار مراجعه و طرح دعوا نمایید باید رابطه کاری در آن سالها رو اثبات کنید.

درود
با داشتن دلایل و مدارک می توانید پیگیری کنید.

با سلام در صورت داشتن قرارداد یا استشهادیه همکاران از جمله همکاران قبلی یا شهودی که اطلاع از اشتغال به کار آنان در آن مقطع زمانی داشته اند میتوانید علیه کارفرما اقامه دعوی نمائید.

اگر مدارک و قرارداد دارید از طریق اداره کار اقدام کنید

با درود
در صورتی که مدارکی و یا مستنداتی دارید اقدام به طرح شکایت نمایید