از انجام کار امتناع میکند؛ با چه ماده قانونی میتوانم ادعا کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۶ #93391912

با سلام.
اینجانب واحد آپارتمان پبش فروش خرید اری کرده ام و فروشنده در قولنامه خگدش موظف نموده که برق وو کنتور واحد آپارتمان نصب نماید الان چهار سال گذشته برق وصل ننموده و از انجام کار امتناع میورزد من با چه ماده قانونی میتوانم ادعا کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به ایفای تعهد وی را تقدیم دادگاه کنید

درود بر شما، دادخواستی مبنی بر الزام به ایفای تعهدات قراردادی به طرفیت ایشان تنظیم نمایید.

دادخواست الزام به ایفای تعهد باتوجه به قرارداد فی مابین بدین ماده قانونی به درد شما نمی خورد

الزام به انجام تعهد قراردادی.

درود
دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

دادخواست الزام ایشان به ایفائ تعهدات ناشی از قراردا د را مطرح نمائید