آیا حضانت را بخواد مهریه را نخواد میتونم فرزندم را ببینم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۸ #93383646

با سلام من به خانمم حق طلاق دادم و الان درخواست طلاق داده در مرحله داوری هست در این مرحله چی میشه آیا ما باهم در دادگاه حرف میزنیم و در این مورد چقدر وقت دارم تا رای صادر شه چون من مقصرم و ایا راهی هست قاضی مشاوره بفرسته در این مرحله و همچنین هی زنگ میزنه میگی توافقی بیا جدا شیم چه پیشنهادی میکنی یه فرزند هم داریم ایا حضانت را بخواد مهریه را نخواد میتونم فرزندم را ببینم ملاقاتی و ایا مهریه را بخواد فرزند را نخواد چقدر زمان میبره تا اعسار شه چون هم پول ندارم و هم و هم محکوم به زندانم با احترام

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله ملاقات با فرزند حق و تکلیف ابوین است کسی نمبتواند مانع شود

ملاقات فرزند حقی است که در هر صورت میتوانید درخواست کنید

با سلام

درمورد حضانت : حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر است. البته زوجین میتوانند در این خصوص بایکدیگر توافق کنند. در هرحال مصلحت طفل باید رعایت گردد.

حق ملاقات : هریک از زوجین که حضانت با او نیست ، حق ملاقات فرزند را دارد که بهتر است زوجین درجهت رعایت مصلحت طفل بایکدیگر همکاری لازم را داشته باشند و صرفا به قانون واگذار نکنند.

مهریه و سایر حقوق مالی: در مورد مهریه هم زوجه میتواند تمام مهر را مطالبه کند و یا تمام یا مقداری از مهریه را ببخشد و مابقی را مطالبه کند . و زوج نیز میتواند نسبت به پرداخت مهر اعسار داده و درخواست تقسیط نماید. در خصوص سایر حقوق مالی زوجه مثل اجرت المثل ایام زوجیت نیز زوجه می‌تواند آن را مطالبه کند و یا نسبت به اخذ آن مدعی نگردد. و برای زوج نیز امکان اعسار و تقسیط وجود دارد.
در هرحال با مطالعه متنی که در وکالتنامه طلاق اعطایی به همسرتان نوشته شده و امضا نموده‌اید، می‌توانید مشاهده کنید که درمورد حضانت و حقوق مالی نیز توافقی بین شما انجام شده یا خیر
اگر توافقاتی انجام نشده می‌‌توانید با پیگیری و آگاهی از مراحل طی شده و با رعایت زمان مناسب هر اقدام، با همسرتان درخصوص موارد مد نظرتان به توافق برسید

با سلام
بالطبع کلاسهای مشاوره انجام خواهد شد
اگر زوجه مهریه خود را در قبال حضانت دایمی طفل بذل نماید زوج میتواند از دادگاه وقت ملاقات گرفته و طبق نظر دادگاه در وقت تعیین شده فرزند خود را ملاقات نماید

سلام
در هر صورت شما میتوانید تقاضای ملاقات فرزند را داشته باشید .از باب مهریه نیز در صورت محکوم شدن و مطالبه مهریه میتوانید دادخواست اعسار نمایید .

پیشنهاد می‌شود با همسر خود توافق کنید تا تمام یا بخشی از مهریه را ببخشد و در مورد حضانت هم توافق کنید و توافقی جدا شوید.
در صورت عدم توافق نوع طلاق و دریافت مهریه ایشان و حق حضانت بنا بر وکالتنامه و نظر قاضی مربوطه است
در خصوص دادن حضانت فرزند مشترک به زوج یا زوجه به فرزند مشترک ،جنسیت وی و مصلحت وی در دادگاه توجه می‌شود