درخواست واخواهی مجدد چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۲۰ #93376523

با سلام،همسر من با شخصی دعوا کردن و اون شخص شکایت کرد و دادگاه بخاطر نرفتن همسر من حکم غیابی صادر کرد به دیه و ۶ ماه حبس،مهلت اعتراض و واخواهی تموم شده دیه رو پرداخت کردیم اما حساب همسرم مسدود شده چکار میشه کرد که حبس رو نره حسابش باز بشه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام می توانید به تجدیدنظر خواهی اقدام نمایید.

با سلام.در صورت امکان تجدیدنظر خواهی نمایید

درود
چون حبس اجرا نشده حساب رفع توقیف نمی شود.

اگر به صورت حضوری ابلاغ نشده و مهلت تحدید نظر خواهی هم تمام شده است.۲۰‌روز از تاریخ اطلاع مهلت واخواهی وجود دارد.

بااحترام
اگر از زمان حکم ۴۰ روز نگذشته باشد میتوانید اقدام نمایید

سلام و ارادت
با اخذ رضایت شاکی میتوانید حبس را منتفی نمایید .

سلام
در صورتی که دادنامه به شما حضورا ابلاغ نشده باشد همچنان امکان واخواهی وجود دارد