چگونه میتوانم مهدیه بذل شده خود را برگردانم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۱ #93373389

با سلام من و شوهرم چندین ساله در خانه پدریشون پیش والدینش زندگی میکنیم که تمام این سالها خانواده ایشان خیلی موجب اختلاف ما شدن چندین ساله حقارت و توهین شنیدم و الان عرصه بهم تنگ اومده به شوهرم میگم خونمون رو عوض کنیم و بریم جای دیگر و مستقل شیم و اونم بهم گفت مهریمو ۱۰ سکه از ۱۱۰ سکه کنم.که البته بازم دخالت خانوادشه. بماند که سر این قضیه چقدر بحث ها کردیم آخرشم به شرط بذل مهریه م گفتم شرط تعیین مسکن رو تو محضر بهم بده و منم مهریمو ببخشم و قبول کردن. میخاستم بدونم اگه من محضری مهریمو ببخشم میتونم باز دوباره رجوع کنم؟ من شنیدم میشه ولی شرایطش رو نمیدونم خواهش میکنم راهنمایی های لازم رو بهم بکنید یه دنیا ممنون میشم خیلی مهم هست برام

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما از طریق هبه یا بارا می توانید اقدام نمایید که ارا بطور کلی قابل رجوع نیست، هبه قابل رجوع است اما اصولا در اسناد تنظیمی حق رجوع شما ساقط می شود

سلام
در صورتی که مهریه خود را بذل نمایید به این معنی میباشد که تکلیف همسرتان در ادای مهر به طور کلی ساقط میشود و شما حق رجوع و مطالبه مجدد مهریه را ندارید.
اما در صورتیکه مهریه خود را به زوج هبه نمایید(بطور مثال بیان نمایید که،مهر خود را به تو بخشیدم) تکلیف همسرتان در پرداخت مهریه به طور کلی از بین نمی‌رود، چراکه می‌توانید تحت شرایطی از هبه مزبور رجوع و مهر خود را مطالبه کنید.

با سلام
هبه طلب و هبه معوض قابل رجوع نیست.

سلام، بله میتوانید از موضوع بخشش عدول کنید و مطالبه مهریه بدهید و مستحق دریافت شناخته خواهید شد