خط مسیر حرکتی گوشی مفقود شده، چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۹ #93359437

باسلام.
گوشی من مفقود شده یا به سرقت رفته است و محل آن که سرویس شرکت بوده است را اطلاع دارم. در صورتی که بدانم گوشی از چه ساعتی تا چه ساعتی روشن بوده و بخواهم خط مسیر حرکتی آن را در زمان مشخص بدست بیاورم تا با مسیر حرکت سرویس تطابق دهم، چه مراحلی باید طی کنم؟ ( اطلاع از این که گوشی در مسیر حرکت سرویس بوده است موجب آسان تر شدن پیدا کردن آن توسط حراست شرکت می شود) (سیم کارت همراه اول و ایرانسل در گوشی بوده است.)
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با مشخصات و اسناد هویتی به مرکز همراه اول و ایرانسل مراجعه کنید امکان ردیابی وجود دارد

سلام
درخواست نقطه زنی از مقام قضایی بفرمایید تا معلوم شود آخرین باز تلفن همراه شما در چه محلی روشن شده است...البته این امر منوط به این است سیمکارت از گوشی جدا نشده باشد.