استراد شهریه آموزشگاه ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۲ #93347053

سلام من در یک آموزشگاه زبان در تهران بصورت آنلاین دوره آیلتس برداشتم بعد چندین بار در اواسط ترم کلاس توسط آموزشگاه کنسل شد و شش جلسه کلاسم مونده بود که به دلایل کاری مجبور شدم کلاسم رو کنسل کنم و به آموزشگاه گفتم بعد از یک ماه میتونم کلاس رو ادامه بدم اون موقع گفتن باشه مشکلی نیست الان حدود ۳۵روز گذشته تماس گرفتم که ادامه کلاسم رو برم آموزشگاه می‌گه چون بیشتر از یک ماه شده دیگه نمیتونی کلاستو ادامه بدی و پول شهریه ام سوخت شده!! میگن قانونه!!!! خواستم راهنمایی کنید من چیکار کنم چون مبلغ حدود یک میلیون پولم رو هواست تهرانم نیستم
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به قرارداد ثبت نام شما دارد. از طریق واحد ارزیابی و عملکرد اداره آموزش و پرورش منطقه اقدام کنید راحتتر نتیجه می گیرید.

به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید.

سلام بستگی به قرارداد و شرایط ثبت نام دارد و اگر بخواهید میتوانید مطالبه وجه بخواهید از دفاتر الکترونیکی.

با سلام
بستگی به قراردادی دارد که امضاء کرده اید

بادرودوسلام به مفادقراردادمنوط می باشد.

بستگی به مفاد قرارداد و توافق شما دارد.

سلام شرایط ثبت نام ملاک عمل ماست