اگر زوج در جلسه دوم تقاضای ارجاع به مشاوره بدهد آیا قاضی ملزم به قبول درخواست است؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۴۶ #93341959

سلام
در دادگاه طلاق به درخواست زوج
۲.آیا با رفتن به مشاوره دیگر در جلسات بعدی بحث داوری طرفین ملغی میشود و نظر مشاور جایگزین آن میشود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود
ارجاع به داوری قابل حذف نیست.

بااحترام
این موضوع با تشخیص قاضی می باشد

با احترام ارجاع به داوری قابل حذف نیست

سلام و ارادت
خیر قاضی موظف به پذیرش نیست و بهرحال انجام داوری جزو پروسه است .

درود برشما
خیر ارجاع به داوری قابل حذف نیست

درود برشما
طلاق از ناحیه زوج یا زوجه اگر طلاق یک طرفه باشد موضوع داوری از ضروریات حکم است وعدم ارجاع به داوری از موجبات نقض دادنامه صادره خواهد بودوموضوع مشاوره صرفا در طلاقهای توافقی موضوعیت دارد ولاغیر

با سلام
خیر داوری جزو مراحل طلاق هست و قابل حذف نیست.