عدم استماع رای دادن، دوباره میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #93338015

شکایت ابطال سند کرده بودم عدم استماع خورد هم بدوی هم تجدید نظر بعد از دفتر دار پرسیدم به خاطره چی گفت مدارکت محکمه پسند نبوده
ایا میتونم با همین یه قولنامه دوباره شکایت کنم

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما پرونده شما دارای نواقصی بوده که می بایست شما آنها را تکمیل می کردید پس شما مجددا با دردست داشتن دیگر مستندات علیه او اقدام کن

با سلام
قرار صادره عدم استماع دعوی بدلیل نقص مدارک شما بوده و در صورت تکمیل مدارکتان میتوانید مجدد دادخواست علیه طرف مقابل مطرح نمایید

بله با تکمیل مدارک ومستندات مجددا می توانید طرح دعوی نمایید

بله . قرار عدم استماع به واسطه نقص شکلی پرونده بوده و میتوانید مجددا با تکمیل مدارک و رفع ایرادات قبلی طرح دعوی نمایید .

موضوع ابطال سند دادخواست حقوقی است نه شکایت به خاطر اینکه شرایط قانونی برای رسیدگی به محتوای موضوع از لحاظ شکلی مهیا نبوده قرار عدم استماع صادرشده با رفع ایرادات شکلی وماهیتی بله امکان طرح دادخواست مجدد وجود دارد