دادخواست الزام به تمکین دادم ولی همسرم ادعا می کند به دلیل خوف جانی منزل را ترک کردند چه طور باید عدم تمکین وی را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۷ #93332453

سلام یکماه پیش باهمسرم حرفمون شد خانه راترک کرد به قصد خانه پدرش که در محله ما زندگی می کنن من هم دنبالش دویدم که برگردونم که با مخالفت خانوادش مواجه شدم روز فرداش رفته کلید انداخته تا ازوسایلای خونه برداره دیده باز نمیشه زنگ زده ۱۱۰ صورتجلسه کرده منم دادخواست عدم تمکین دادم که ادعا میکنه که خانه را ترک نکردم از ترس جانم فرار کردم وشاهد دارم که دنبالم میکردوهمچنین واسطه هم فرستادم حاضر به برگشت نیست و من زنگ زدم گفت بیا صحبت کنیم رفتم داخل خونشون وارد که شدم پدر زنم منو درخانه نگه داشت و مادرزنم رفت داخل کوچه ابروریزی کرد گفت که به زور وارد خانه شدم بعد زنگ زدن گشت اومد ادعا کردن که به زور وارد خانه شدم ومن جنجال هیاهو به پا کردم همسایه های آنها به نفع آنها به عنوان شاهد امضا کردند یکسال پیش از من درمورد ضرب وجرح شکایت کرده بود تصدیق هم گرفته بود که به دلیل عدم شواهد کافی قرار منع تعقیب داده شده بود که دوباره رفته گواهی گرفته برای همون که الان برای آن ونفقه شکایت کرده وادعا میکند که امنیت جانی ندارم چطور میتونم ثابت کنم که تمکین نمیکندودرمورد پرونده ضرب وجرح ونفقه چکار میتوانم بکنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مخاطب گرامی سوال تکراری است.

با درود فراوان
نگران نباشید ایشان بایستی دلایل و مدارک به دادگاه ارائه نمایند تا ادعایشان ابتدا اثبات گردد در صورت عدم اثبات عدم تمکین صادر میشود .

سلام با توجه به شرحی که نوشته اید ، خوف جانی زوجه قابل اثبات و احراز نیست و وی مکلف به تمکین از شما می باشد .