آیا این شواهد و مدارک مورد قبول دادگاه واقع میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۰۴ #93332400

سلام

در پرونده روابط نامشروع اگر مدارک اسکرین شات تلگرام باشد و صحبت های شاهدی که فقط حرفهایش را تایپ کرده داده اند و خودش در دادگاه حاضر نشود آیا محکوم میشوم؟

و اگر شاهد که خانم است و فقط شواهدش از روی عکس و اسکرین هاست باز مورد قبول است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا اماره ای است که می توانر موجب علم قاضی شود دلیل اثبات کننده اتهام نیست.

این موارد اگر در کنار سایر مستندات و ادله اثبات دعوی قرار گیرد و منجر به علم قاضی گردد میتواند در اثبات اتهام موثر باشد.

با سلام ووقت بخیر
اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند دلیل محکمه پسند نیست .