ترک منزل کرده و فرزندمون رو با خودش برده منزل پدرش معتادش، چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۷ #93319292

همسر بنده با هیچ اصولی در زندگی تمکین نداره و به نوعی فقط کار خودش رو انجام میده ، من از اول زندگی همه جوره حق طلاق شغل و ... به ایشون دادم بدلیل کارهایی که کرد در سال گذشته متاسفانه با لگد به پشتش زدم و سیلی زدم که بهانه ای شد برای شکایت از بنده و رفتن به پزشکی قانونی که در آخر رضایت داد
پدرش در کوچه و خیابان و محل کارم برعلیه من شایعه پراکنی و توهین و تحقیر و فجاشی و تهدید میکنه
چند روز پیش عصبانیم کرد یک لگد به پاش زدم و سریع قهر کرد بعد دو روز بعد بدون اطلاع من همراه فرزندم و مقداری وسایل به منزل پدرش رفت و شروع به تهدید و فحاشی کرد
در حال حاضر پدرش معتاد هست و نمیخوام فرزندم در منزلی که مواد مخدر و مشروب مصرف میشه باشه باید چکار کنم؟ بعد هم میخوام از همسرم شکایت کنم برای خیانت در امانت و اینکه اصلا تمکین نمیکنه و اموالی که براش خریدم فاکتور ندارم چجوری میتونم اثبات کنم مالک هستم و برگردونم

و تعهد برای ادامه زندگی چون دوستش دارم

خیلی سپاسگزارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید تا تمکین کنند اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین دهید. بهتر است با یکدیگر مدارا کنید

با احترام .احتمالا با بیانات شما عسرو حرج و بعد از ان طلاق و در نهایت حضانت فرزند شما را از دادگاه خواهد گرفت

با سلام
میتونید اوب از طریق اظهار نامه اقدام کنید و اگر پاسخگو نبودن دادخواست بدید

سلام درخواست الزام به تمکین دهید.

ادعای شما در خصوص خیانت در امانت باید بوسیله مدارک و مستندات کافی اثبات شود برای فحاشی و توهین و افترا پدر نیز اگر دلیلی دارید میتوانید مستند ب آن شکایت خود را مطرح کنید...در خصوص ترک خانه توسط همسرتان بدوا برای دعوت ایشان ب تمکین اظهارنامه بدهید اگر افاقه نکرد راهکار بعدی اقدام حقوقی و طرح دادخواست الزام ب تمکین هست، موید باشید

با سلام
قوام زندگی مشترک نه به قانون بلکه به اخلاق زوجین نیازمند است هرگاه زن همسرش را تمکین نکند و در اصطلاح حقوقی ناشزه شود، همسر می‌تواند به دادگاه مراجعه کند و الزام زن را به تمکین خواستار شود. به علاوه، زن نمی‌تواند در مدتی که تمکین نمی‌کند از همسر خود طلب نفقه‌ داشته باشد اظهارنامه ارسال در صورت عدم نتیجه دادخواست تمکین مطرح فرمائید.

درود بر شما، بدوا بهتر است از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اظهارنامه ای مبنی بر تمکین به ایشان ارسال نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان مطرح نمایید، تا اقدامات مقتضی از طریق مرجع صالح به آید.