بعد از طلاق بخوام اسمشو پاک کنم حتما باید نامه از پزشکی قانونی بیارم برای ثبت احوال؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۹۰ #93302242

سلام
من این اواخر دادگاه طلاق توافقی شرکت کردم،، بنده باکره هستم، و قرار برا این شد من همه حق و حقوق خود را در ازای طلاق ببخشم،سوالم اینجاست ک قاضی وقتی پرسیدند دوشیزه هستید یا نه،گفتم اره و حکم دادگاه تجدید نظر ک طبق نامه پزشکی قانونی حکم حق حبس ب من داده قبول کرد طرفم وکیلش اومده بود و تایید کرد،، و دیگه نفرستاد پزشک قانونی،، و صورت جلسه رو هم ک امضا کردم دیدم نوشته فرزند مشترک ندارند و رابطه زناشویی برقرار نشده، هنوز رای دادگاه ابلاغ نشده و قراره وکیل تمام کارهای محضر رو انجام بده و من فقط امضا کنم
سوال اصلیم اینه بعد از طلاق بخوام اسمشو پاک کنم حتما باید نامه از پزشکی قانونی بیارم براس ثبت احوال؟؟؟
چون من ی بار برای پرونده مربوط ب تمیکن معاینه شدم
میتونم کاری کنم دیگه دوباره معاینه نشم؟؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در رای دادگاه قید شود که زوجه باکره و غیرمدخوله می باشد می توانید از دادگاه نامه برای ثبت احوال جهت حذف نام شوهر بگیرید.

با سلام ،با صدور حکم مبنی بر دوشیزگی ،امکان آن وجود دارد

باسلام واحترام بارای صادره میتوانید برای حذف اسم اقدام کنید ونیازی به معاینه مجددنیست

سلام
با استناد به حکم صادره اقدام نمایید

با سلام
چنانچه در رای دادگاه قید شود که زوجه باکره و غیرمدخوله (دوشیزه) می باشد می توانید از دادگاه نامه برای ثبت احوال جهت حذف نام شوهر بگیرید. بنابراین نیازی به معاینه مجدد پزشکی قانونی نیست.

باسلام
به استناد حکم صادره میتوانید برای حذف از شناسامه اقدام کنید

با رایی که صادر می شود می توانید اقدام کنید.