شرایط گرفتن اجرت المثل زوجه چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #93293491

سلام
۱- ایا زوجه اگر دادخواست طلاق داده باشد اجرت المثل بهش تعلق میگیرد ۲- زوج اگر دادخواست طلاق داده باشد اجرت المثل به زوجه تعلق میگیرد؟ ۳- ایا اگر زوجه ناشزه باشد اجرت المثل بهش تعلق میگیرد؟ ۴- ایا درصورت ناشزه بودن زوجه و طلاق از جنبه زوج یا خود زوجه باز هم اجرت المثل به زن تعلق میگیرد؟؟؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در پاسخ به تمام سئوالات شما باید گفت : مطالبه اجرت المثل ارتباطی با طلاق و فرد متقاضی نداشته و زوجه در هر شرایطی میتواند درخواست اجرت المثل را بکند . چرا که تبصره ذیل ماده ۳۳۶ قانون مدنی درباره اجرت‌المثل دارای عمومیت است : «چنانچه زن کارهایی را که شرعا بر عهده او نبوده و برای آن کار عرفا اجرت‌ المثل باشد را به دستور مرد و با قصد دریافت مزد انجام داده باشد و بر دادگاه ثابت شود، دادگاه اجرت ‌المثل کارهای انجام ‌شده را محاسبه و مرد را محکوم به پرداخت آن می‌کند.»