چگونه منکر این شوم که سیم کارتی که از آن سوء استفاده شده مال من نبوده در حالی که هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۳ #93274117

من یک سیم کارت دارم که حدود ۱ ماه پیش آن را به یکی از آشنایان دادم ولی به فرد مورد نظر دسترسی ندارم حالا یک نفر به درب منزل آمده و میگوید مبلغ ۱ملیون از من قرض گرفته و این شماره را به من داد بعداز چند ساعت خاموش شده فقط کسی که پیدا کردم مالک خط است یعنی بنده
خب ایشان میگوید عکس آن فردی که پول را قرض گرفته را از دوربین ها گرفته ولی من اول میخواستم باخودتان درمیان بذارم قبل از اینکه کار به دادگاه بکشد
من این سیم کارت به آشنایی دادم که قرار است درآینده ازدواج کنم با اقوام این فرد خب اگر آدرس او را به شاکی بدهم همه ی زندگی ام نابود میشود ولی من به شاکی گفتم که این خط را با گوشی ساده گم کردم ولی گرفتاربودم نتونستم برم بسوزونم خطمو حالا چه کنم از اون برگه ی شکایت بخواهم به او آدرس طرف رابدهم خب آن فرداطلاع دارد که من مالک سیم کارتم و اول سراغ من آمدن ومن آدرس را دادم.خیلی بد میشه یا روی حرف خود بایستم وخطم را گم کردم آیا در دادگاه و مراجع قضایی مشکلی برای من پیش نمیاید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اولا که طلبکار به صرف ارائه یک شماره تلفن نمی تواند مدعی شما شود و ادعایش بدون دلیل ثابت نمی شود . ثانیا ایشان اگر طلبی دارد باید به شخصی که پول را به حسابش واریز کرده مراجعه نماید .

سوال شما بشدت مبهم است و لی در خصوص مطالبی که پرسیدید نکاتی عرض می شود

اولا عکس و فیلم دلیل نیست و تنها اماره است
ثانیا
مالک سیم کارت مسئول است مگر خلاف اش را ثابت کند
ثالثا به صرف اینکه شماره شما راداده است نمی تواند ثابت کند که شما مسئول پرداخت قرض هستید و از این بابت مشکلی برایتان پیش نمی آید

با سلام :
شاکی مورد نظر در صورتی که وجهی را به شخصی داده و رسیدی در دست دارد ، دادخواست بدهد و مطالبه وجه مورد نظر را داشته باشد ، در صورتی که شما را شورا خواستن شما هم حرف هایتان را یکی کنید و اعلام نمایید که سیم کارت را به همان شخص داده اید.

سیمکارت را بسوزانید و آدرس را به شاکی بدهید ولیکن عنوان نمایید که از شما نشنیده بگیرد و پای شما را وسط نکشد .

تعارض در اظهارات شما موجود ، ازیکسو گفتید به فردموردنظر دسترسی ندارید ازسوی دیگر گفتید اگرآدرس اورابه شاکی بدهم زندگیم‌ نابود میشود .
به هرحال طرف قرض گرفته ، لزومی ندارد دروغ بگویید و خودتان را اسیروگرفتار دادگاه نمایید .

با سلام بهتر است به ایشان بگوئید برود دادخواست بدهد و چنانچه دادگاه شما را خواست شما متصرف خط را معرفی خواهید کرد.

سلام- شما باید حرفتان یکی باشد. اون فرد اگر وجهی را قرض داده به کسی دیگه به اختیار خودش داده و شما نباید پاسخگوی اعمال دیگران باشید/.