میتوانم درخواست ورشکستگی نمایم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۶ #93258484

با سلام بنده از سال ۹۲ بدهکار مالیاتی میباشم. که طی استعلام اداره دارایی در این مدت بنده فاقد ملک، ماشین و یا مبلغ قابل توجه حساب بانکی میباشم. و ممنوع الخروج میباشم و حسابهای بانکی هم مسدود میباشد. بنده توان مالی پرداخت مبلغ بدهی را ندارم خواستم بدانم از طریق وکیل میتوانم اعلام ورشکستگی کنم و بدهی مالیاتیم بخشوده شود.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام علیکم
اگر وصف تاجر بودن بر شما صدق کند، و متوقف از ادای دیون شده باشید ، و توقف یعنی دیگر اموال خود به جز خانه زندگی و مستثنیات دین را بفروشید نتوانید بدهی پرداخت کنید ، میتوانید اعلام توقف بنمایید در دادگاه محل اقامت خود دادخواست بدهید . اگر از زمان متوقف شدن تا سه روز اعلام توقف نکنید یا دفاتر تجاری خود رای ارائه ندهید ممکن هست منجر به توقیف شما بشود. ضمنا عدم رعایت مسئله فوق می‌تواند منجر به ورشکستگی به تقصیر اختیاری شود. پس مطابق با قانون عمل نمایید و اگر سوالی در خصوص پرونده و قبول وکالت داشتید درخدمتم . یا علی

سلام
دیون می بایست پرداخت گردد

با سلام،شما اعلام ورشکستگی هم انجام دهیدباید دین خودرا پرداخت کنید پس درخواست اعسار بدهید.

با سلام و احترام
در صورت اعلام ورشکستگی نیز باید دیون به طور کامل پرداخت شود

با سلام
دیون باید کامل پرداخت شود

باسلام و درود خیر کلیه دیون شما باید پرداخت شود.

با سلام
اگر مشغول به تجارت بوده ویا هستید میتوانید درخواست ورشکستگی بدهبد وگرنه دادخواست اعسار بدهید بهتر است از وکیل مشاوره بگیرید.