شکایت از پدر معتاد که مارو تهدید به بیرون انداختن میکند؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۲۷ #93254816

با سلام بنده ۳۴ سال دارم و دو خواهر و مادرم سال هاست فوت شده است و پدرم ازدواج کرده و فرزند دارد، پدرم هرروز من را تهدید به بیرون انداختن و از ارث محروم میکند در ضمن او معتاد است، با توجه به اینکه دانشجویم و هیچ مالی ندارم و بیماری لا علاج دارم می تونم شکایت کنم و پولی بابت خرجی زندگی کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر پسر باشید نمیتوانید از پدر توقع نفقه داشته باشید
اگر دختر باشید تا روز ازدواج به شما نفقه تعلق خواهد گرفت و میتوانید از پدر تقاضای نفقه نمایید

با سلام عنوان نکردید که دختر یا پسر هستید
اما اگر شما دختر هستید با توجه به اینکه شما مجرد هستید و ازدواج نکرده اید قانونا پرداخت نفقه شما در حد متعارف با پدر است.و میتوانید دادخواست نفقه بدهید.و ایشان حق بیرون کردن شما از منزل را ندارد.
اگر شما پسر هستید اصولا نفقه به عهده پدر نیست
اما تحت شرایط خاصی میتوانید مطالبه نفقه کنید