میتواند از من شکایت کنند که چرا پیام یا زنگ زدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۹ #93237928

من با شخصی دوست شدم از طریق تلگرام
و بعد شمارشو فرستاد و بهم دیگه گه گاهی پیام می دادیم و اصلا این ارتباط به صورت زوری و مزاحمت و فحاشی نبود
الان میتوانند ولی شخص از من شکایت کنند که چرا پیام یا زنگ زدم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سن ان ها کمتر از ۱۸ سال باشد میتوان اقدام کرد

سلام
در صورتی که سن ایشان کمتر از ۱۸ سال باشد والدینشان می توانند اقدام به طرح شکایت نمایند.

سلام
اگر طرف مقابل زیر ۱۸ سال باشد والدین او حق شکایت از جانب وی را خواهند داشت.
جرم شما ارتباط نامشروع است.(البته اختلاف نظر وجود دارد و برخی قابل مجازات نمیدانند)