فسخ معامله به دلیل پرداخت نشدن ثمن، قابل انجام است یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۱ #93223250

با سلام،
ملکی را فروخته ام، از تاریخی که برای پرداخت ثمن معامله تعیین شده یک ۴۰ روز گذشته و خریدار سه بار قول پرداخت ثمن معامله را داده ولی فعلا پرداخت نکرده،آیا میتوانم به بنگاه بگویم معامله یا مبایعه نامه را فسخ کن؟
سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده فسخ نمایید در غیر این حالت دادخواست مطالبه ثمن دهید

سلام
تنها درصورتی میتونید فسخ کنید ، که در قرارداد ذکر کرده باشید درصورت عدم پرداخت ثمن توسط خریدار،معامله فسخ شود

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد

با سلام
همه چیز بستگی به مفاد مبایعه نامه تنظیمی دارد
اگر کلیه خیارات را از خود ساقط نموده باشید نمیتوانید تقاضای فسخ نمایید
و نیز اگر در متن مبایعه نامه ، فسخ معامله در صورت عدم پرداخت ثمن در تاریخ معین را قید نموده باشید در اینصورت امکان فسخ میباشد

اگر حق فسخ در قرارداد ندارید میبایست به قراراد پایبند باشید و دادخواست مطالبه ثمن مطرح کنید

باسلام درصورتی که در قرارداد ذکر کرده باشید درصورت عدم پرداخت ثمن توسط خریدار،معامله فسخ شود بله میتوانید فسخ نمایید درغیر اینصورت خیر.

سلام در صورتی که حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشد می توانید فسخ کنید.