آیا با حکم تقسیط برای پرداخت مهریه، زوج میتواند درخواست عدم تمکین بزند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۷ #93199395

با سلام
مهریه من عندالمطالبه است و شوهرم دادخواست اعسار داده که دادگاه حکم تسقیط مهریه زده که یه مقدار پیش پرداخت و مابقی هر ۳ماه یه سکه. که تا ۲۰روز وقت اعتراض دارم.
با اینکه حدود ۲۰سال طول می‌کشه تا مهریه ام رو کامل بده

آیا من که دیگه مایل نیستم با همسرم زندگی کنم میتوانم تا زمانی که مهریه ام رو کامل نگرفتم از حق حبس استفاده کنم؟
یعنی اگه شوهرم دادخواست عدم تمکین بزند و من نخام زندگی کنم دادخواست عدم تمکینش رد میشود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تمکین شما ارتباطی به پرداخت یا عدم پرداخت مهریه ندارد.

سلام
خیر رمانی که زوجه اقدام به تمکین می نماید پس از آن دیگر امکان استناد به حق حبس را ندارد

با درود
در صورتی که تا به حال از همسر خود تمکین نکرده‌اید،کماکان می‌توانید از حق حبس خویش استفاده نمائید و وفق رای وحدت رویه شماره ۷۰۸ مورخ ۱۳۸۷/۵/۲۲ تقسیط مهریه مسقط حق حبس زوجه نیست.
پیروز باشید