من باید اثبات کنم اون کارت رو دزدیده و خرید و فروش گوشی نبوده یا بار اثبات به دوش متهمه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۱ #93150798

با سلام
بنده شاکی هستم. در دادگاه اتهام زدم به متهم به جرم سرقت مدارک و وسایل و کارت هام و برداشت غیر مجاز وجه از کارت بنده که کلاهبرداری رایانه ای زد قاضی. خلاصه در دادگاه جرم سرقت اثبات نشد و فقط کارت به کارت که متهم از کارت بنده انجام داده بود اثبات شد جون عکسش پای دستگاه عابر بانک و پرینت حساب که مبلغ به کارت خودش ریخته روی پرونده بود وکیل متهم هم انکار کرد همه چیز رو. الان اعتراض زده به تجدید نظر که مبلغی که واریز شده کارت رو شاکی خودش با رمز داده به متهم و اون هم برای گوشی بود. یعنی اذعان کردن که تلفن همراه به شاکی فروخته و.شاکی هم کارتش رو داده و انتقال داده. و.در لایحه نوشته طبق ماده ۱۲۰مجازات اسلامی نمیشه از روی شک و شبهه متهم کرد.و اینکه اصلا کلاهبرداری رایانه ای نبوده چون نه سیستمی مختل شده.نه هک شده. نه چیزی خلاصه با این اوصاف میتونن رای رو نقض کنن؟

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بار اثبات بر عهده متهم است.

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است نمبتوان اظهارنظر دقیقی داشت پاسخ دقیق گفتگوی طرفینی را می‌طلبد، لیکن نتیجہ اعتراض قابل پیش بینی نیست

اثبات ادعای سرقت با شماست نقطه ظریفی که وجود دارد رمز کارت شماست اگر شما ندادید باید ایشان متخصص کشف رمز کارت عابر بانگ یا هر کارتی باشد بنظر بنده موضوع ادعای شما خیلی شبهه داره

هرکس به‌طور غیرمجاز داده‌های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی و در غیر این صورت به حبس یا جزای نقدی یا هردو مجازات محکوم خواهد شد.
همچنین هرکس به‌طور غیرمجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی (با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‌ها یا مختل کردن سامانه)، وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس یا جزای نقدی یا هردو مجازات محکوم خواهد شد. در صورتی ک موضوع جرم شامل موارد یاد شده باشد و به اثبات رسیده باشد جزو جرایم رایانه ای محسوب میگردد

درود بر شما، باید دید ایشان چگونه و از چه طریق در اختیار قرار دادن رمز توسط شما به ایشان را اثبات خواهند کرد، صرف ادعا در این خصوص کافی نخواهد بود.

با سلام و ادب
نقض رای دادگاه بدوی به مستندات جدید متهم بستگی دارد.صرف ادعای این که رمز رو شما به ایشون داده اید باید اثبات شود.

بار اثبات این موضوع که شما رمز کارت را به متهم داده اید بر عهده متهم است