آیا شرکت تعاونی شامل روستایی و شهری میشن و تفاوتشون در رسیدگی به دعاوی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۲۲ #93150125

سلام ما ده نفر اعضای یه شرکت تعاونی هستیم که یه زمین به صورت مشاع از جهاد کشاورزی در سال ۹۰ گرفتیم و داریم کار میکنیم حال واسه کارهای و عملیات گرفتن سند رسمی واسه زمین جهاد گفته نقشه بیارید و یک سری کارها که مستلزم هزینه هست و واسه امضا دادن هم نمیان ولی سه نفر از اعضا پول نمیدن و امضا نمیدن و جهاد هم میگه سند مشاع زده میشه و واسه شرکت و همه هست و باید همه امضا کنن و پول بدن وگرنه کار انجام نمیشه؟؟ حال ازنظر قانونی دادگاه صالح کجاست و اینکه با چه عنوان و خواسته ای باید اقدام کنیم؟! ضمنا ایا شرکت های تعاونی شامل روستایی و شهری میشن و تفاوتشون در رسیدگی به دعاوی چیست ایا دادگاه صالح انها با هم فرق دارد؟؟ میشه یه کتاب کاربردی راجب دعاوی این شرکت های تعاونی چه روستایی و چه شهری بهم معرفی کنید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ثبت شرکت تعاونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شرکت تعاونی ها دو دسته هستند این تقسیم بندی بر مبنای ارگان ناظر بر شرکت تعاونی است چنانچه شما زیز نظر اداره کار شرکت ثبت کردین شرکت تعاونی عادی و در صورتی که زیر نظر اداره تعاون روستایی فعلیت میکنید تعاونی روستایی هستید .

ار موضوع دعوی اختلاف بین شرکا است محل طرح دعوی شهری است که شرکت را ثبت کردین .

در خصوص امور شرکت می توانید الزام به پرداخت وجه را بر علیه ۳ شریک طرح کنید

کلیه دعاوی مدنی و بازرگانی از جمله شرکت های تعاونی در دادگاه حقوقی محل شرکت مطرح میشوند و مطابق اساسنامه خود شرکت اقدامات بایست انجام شود بنابراین حتما اساسنامه شرکت را مطالعه کنید تا بتوانید از حقوق خود مطلع شوید