شکایت با اتهام کلاهبرداری به این صورت به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۹۶ #93139199

با سلام خسته نباشید
بنده صاحب یک درگاه پرداخت اینترنتی هستم مربوط به یک فروشگاه اینترنتی پوشاک هست که به صورت لینک باز هست و هرکسی میتواند از آن خرید کند مانند خیلی دیگر از فروشگاه های دیگر. حال کسی با استفاده از درگاه فروشگاه ما اقدام به کلاه برداری ۴ میلیونی کرده و با استخدام شخصی به عنوان منشی به این صورت که اجناس که خودش میفروخته و ارسال نمیکرده به مشتری ها میگفته مبالغ را به کارت منشی واریز کنند که رد و نشونی از خودش باقی نگذارد و منشی هم مبالغ به درگاه پرداخت بنده منتقل میکرده. در صورتی که من از این موضوع بیخبر بودم چون پیامی هم از طرف بانک نمیاد که از طرف پشتیبانی درگاه پرداخت از موضوع خبردار شدم. حالا منشی که اینکارو انجام میداده از بنده به اتهام کلاهبرداری شکایت کرده و پرونده مقید به وقت نظارت توسط دادسرا شده است. در صورتی که منشی هیچ مدرکی دال بر این موضوع که بنده بهش گفته باشم اینکارو انجام دهد ندارد و با اختیار خودش بدون اینکه بداند درگاه متعلق به شخص دیگری است اقدام به انتقال مبالغ کرده است.حال سوال من از شما عزیزان این است با این تفاسیر دادگاه میتواند من را متهم کند؟ و در صورتی که دادگاه من را متهم بداند چه حکمی برای من دارد. با تشکر از پاسخگویی شما عزیزان.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اظهار نظر در این مورد مستلزم بررسی مدارک و مستندات می باشد.

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

درود
نیازمند بررسی بیشتر می باشد. عدم اطلاع خود را اثبات نمایید

سلام وقت بخیر
اظهار نظر نیازمند بررسی میباشد.

سلام .موضوع قابلیت بررسی دارد

موصوع می بایست بررسی گردد.