آیا با این شرایط میتواند مبایعه نامه ما را ابطال کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۱ #93098534

با سلام .بنده در سال ۸۷ یک قطعه زمین کشاورزی بصورت قولنامه عادی از فروشنده خریدم ودر تصرفم قرار دارد (فروشنده سند رسمی نداشت)در حال حاضر شخصی که سند رسمی در آن پلاک دارد و به اندازه سندش زمین در تصرف دارد مدعی زمین فوق شده و دادخواست ابطال مبایعه نامه را علیه بنده وفروشنده داده به این دلیل که میگوید زمین مال من بوده چون سند رسمی دارم وچون فروشنده سند رسمی نداشته حق فروش زمین را نداشته

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مالکیت مقدم به استناد سند رسمی که در سوال مطرح شده است ویا مبایعنامه مقدم و عدم امکان اثبات مالکیت و اذن توسط فروشنده شما امکان ابطال به جهت انعقاد معامله فضولی و عدم تنفیذ توسط مالک می باشد

با سلام
اگر فروشنده ملک به شما نتوانند مالکیت خود و یا اذن مالک رسمی (دارنده سند) را نسبت به ملک فوق را اثبات نمایند بلکه امکان ابطال مبایعنامه وجود دارد،
و در صورت ابطال شما میتوانید ثمن و غرامات را مطالبه نمائید.

با درود بله معاملات فضولی قابل ابطال است
چنان‌چه مبیع مستحق الغییر ‌‌ درآیدخریدار می‌تواند ثمن و غرامات را دریافت دارد