با توجه به مشکل مالی از عهده اینجانب پرداخت یکجای دیه مقدور نیست، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۰۸ #93096210

با سلام اینجانب به پرداخت مبلغ ۶ میلیون ۷۵۰ هزار تومان دیه مربوط به پرونده ایی محکوم شده ام با توجه به مشکل مالی از عهده اینجانب پرداخت یکجای دیه مقدور نیست تقاضای قسطی کردن دیه رو کردم یکبار با حضور شاکی دادگاه برگزار شد که شاکی مخالف قسطی کردن بود دوباره در دادگاه تجدید نظر تقاضای قسطی کردن کردم که هنوز خبرم واسه تاریخ جدید دادگاه نکردن لازم به ذکر از برج ۱۰ سال گذشته حساب حقوقی و یارانه بنده را مسدود کردن چکار میتونم بکنم ....

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منتظرحکم از دادگاه تجدید نظر بمانید ودر صورت عدم صدور رای دادخواست مجدد دهید...

اعسار یا عدم اعسار شما صرفا به تشخیص دادگاه میباشد و نظر محکوم له در اینخصوص ملاک نمی باشد

با سلام
شما با ارایه دادخواست اعسار و معرفی شهود میتوانید اقدام به تقسیط دیه نمایید و رضایت یا عدم رضایت شکاکی برای این امر نیاز نیست و صرفا دادگاه میتواند تعیین نماید که تقسط گردد یا خیر .