شکایت ترک انفاق کیفری چطور به نتیجه برسد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۳۴ #93092485

سلام وخسته نباشید
زوجه ای که یکسال هست نفقه اش پرداخت نشده و منزل مناسب تهیه نشده باشه بعدش زوجه ترک انفاق کیفری شکایت کنه و اعلام کنه زوج یکسال تمام نفقه ای پرداخت نکرده وبرای حکم تمکین اعلام آمادگی کرده وزوج منزل تهیه نمی کنه در شهبه دادیاری حکم جلب صادر بشه ولی در حکم معاون دادستان چجوری میتونه حکم برائت بگیره زوجه چطور ثابت کنه وحمم جلب رو بگیره چون زوج هیچگونه توافقی نمیکنه ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام باید اثبات کنید

وقت بخیر زوج باید تهیه مسکن و پرداخت نفقه را اثبات نماید

سلام نیاز به اثبات دارید و باید اثبات کنید

با سلام زوج باید تهیه مسکن و پرداخت نفقه را اثبات نماید درغیر این صورت محکوم می گردد

زوج باید تهیه مسکن و پرداخت نفقه را اثبات نماید درغیر این صورت محکوم می گردد

با سلام در صورت اثبات عدم پرداخت نفقه محکوم می گردد

سلام .باید اثبات نمایید .....