بعد از واریز ۱ ملیون تومان پول به شماره کارت طرف از طریق تلفن همراه، آن را چطور پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۸ #93091800

درود بر شما
من برای یه خانمی مبالغی پول کارت به کارت کردم ولی بعد از واریز دیگه جواب منا تو واتساپ ندادن و به شماره تلفنشون هم که زنگ میزنم انگار تو بلک لیستشون هستم، از طریغ مراجع قانونی میتونم پولما پس بگیرم یا نه؟ و اینم اضافه کنم که من ۴۰ سالمه و مجرد هستم.
اون خانم قرار بود با من سیغه ی غیر دائم بشود.
ولی بعد از ارسال پول دیگه جواب نداد...

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
با توجه به موضوع شما ترجیحا دادخواست حقوقی مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید و فیش های واریزی به حساب خانم را پیوست دادخواست خود کنید.

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان را در دفتر خدمات قضایی میتوانید ثبت کنید

دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با عرض سلام و ادب خدمت شما
در پاسخ به سوال شما باید بیان کنم شما
می توانید از طریق ثبت شکواییه تحصیل مال به طریق نامشروع در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به طرح شکایت علیه خانم مربوطه اقدامات قانونی لازم را به عمل آورید و ادله قانونی خود از جمله صورت حساب بانکی و پرینت پیامک های رد و بدل شده بین خود و خانم مربوطه را ضم شکایت خود نمایید

با سلام
شما میتوانید از کسی که پول به حسابش واریز شده است شکایت مطالبه ی وجه نمایید و حتما فیش های واریزی را نزد خود داشته باشید.
موفق باشید

با سلام..
بعد از احراز هویت واقعی وی از طریق شماره حساب بانکی وی، می توانید دادخواست مطالبه وجه واریزی بطرفیت وی از طریق دفاتر خدمات قضایی، جهت طرح در شورای حل اختلاف مطرح نمائید..
موفق باشید..