اصلاح سن در شناسنامه چطور ممکن است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۴ #93080752

سلام من برای اصلاح سن شناسنامه ک در واقع شناسنامه خواهرم بوده و دو روز بعد تولد فوت شده یازده ماه بعد ک من ب دنیا اومدم با گواهی ولادت خواهرم برای من شناسنامه گرفته شده و دقبقا تاریخ تنظیم سند در شناسنامه موجوده ک تاریخ دقیق تولد منه و درس یازده ماه با تاریخ تولدم فرق داره الان اقدام کردم از طریق مراجع قضایی وشاهد هم چهارنفر دارم برای شرکت در کنکور فرهنگیان اگر الان ثبت نام کنم وبعد اومدن شناسنامه اطلاعاتمو ویرایش کنم ایا ب مشکل میخورم یا خیر و اینک ایا میتونم شناسنامه جدید بگیرم با این مدارک یا خیر ممنون

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از دانشگاه جویا شوید

از دانشگاه مربوط پیگیری نمایید .

با سلام.بررسی کنید که سن شما جهت ورود به دانشگاه فرهنگیان شرایط سنی خاصی دارد خللی ایجاد نکند.ودادگاه معمولا به پزشکی قانونی هم شما رو میفرستند تا موضوع رو دقبق بررسی کنند در صورت موافق شدن نظریه پزشکی قانونی حکم به نفع شما صادرخواهد شد.

سلام
از طریق دادگاه اقدام کنید بعد از صدور رای و اخذ شناسنامه جدید به آموزش دانشگاه مراجعه نمایید .

با درود.دادخواستی که در دادگاه مطرح کرده این؛اگر رای بنفع شما صادر و قطعی شود از طریق اجرای احکام دادگاه به ثبت احوال جهت صدور شناسنامه جدید با تاریخ تولد جدید اجرائیه صادر خواهد شد. و شما بعداز صدور شناسنامه جدید مشخصات تون را در سایت دانشگاه ویرایش خواهید کرد. و کپی شناسنامه جدید را به دانشگاه بفرستید

با سلام
مقررات مربوط را از دانشگاه جویا شوید

با توجه به توضیحات شما از مرجع قضایی طرح دعوا کردید لذا بعد از قطعیت حکم به نفع شما صادر گردید می تونید نسبت به عملیات اجرایی حکم از مرجع اجرای احکام مدنی اداره ثبت احوال طرف دعوای خودتان را ملزم به اخذ شناسنامه جدید نماید