آیا من راه چاره ای برای نرفتن به زندان با رای ناحق دارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۴ #93077289

با سلام
من در هنگام مسافرکشی با ماشین شخصی خود که تاکسی نیست یک مسافر برداشتم و بعد از چند لحظه ماشینی جلوی من را گرفت و او فرار کرد و بعد چند روز دستگیر شد و تا دستگیری آن که ۴ روز بعد از من بود در طی این ۴ روز در کلانتری هر روز مورد کتک و آزار و اذیت قرار گرفتم تا گفته مامورین را بگویم با اینکه از هیچ چیزی خبر ندارم ولی عاقبت تحمل تمام شد و حرفهای آنها را نوشتم و قبول کردم که منجر به اتهام بنده به معاونت در سرقت شده و ۲ سال زندان به ناحق بهم دادن در حالی که متهم ردیف اول میگفت که راننده از هیچ چیز خبر ندارد بخاطر حرفهای من که توسط کلانتری با کتک نوشتم قبول نکرد حرف آن را.
آیا من راه چاره ای برای نرفتن به زندان با رای ناحق دارم؟
ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درصورتی که رای فوق قطعی شده راهی نیز جز اعاده دادرسی که آن هم دارای شرایطی می باشد

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

سلام
چون شما مدعی جبر میباشید،لذا باید بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید.

سلام
شما باید اعلام می نمودید که اقرار شما ناشی از اجبار بوده و با اراده شخصی نبوده است

سلام.اگر رای قطعی شده است از طریق دیوان عالی کشور اعاده دادرسی کنید