او با این شرایط که ۳ سال بیشتر است جدا زندگی میکنیم می‌تواند در ۷ سالگی حضانت کامل بچه را از من بگیرد یا نمیشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۱ #93077287

با سلام
من حدود ۳ سال است ک از خانمم جدا زندگی میکنم ولی هنوز طلاق انجام نشده و در ضمن حق طلاق هم نتوانسته بگیرد در این مدت نفقه را کامل داده ام
من حدود چند ماه با یک خانم هستم و رابطه نامشروع از من شکایت شده و ثایت شده است
فرزند پسر من حدود ۵ سال دارد ایا او با این شرایط که ۳ سال بیشتر است جدا زندگی میکنیم می‌تواند در ۷ سالگی حضانت کامل بچه را از من بگیرد یا نمیشود؟
راهنمایی کنید چون نمیخوام بچه را بدمش بعد از ۷ سال
مرسی

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.حضانت تا ۷ سال با مادر و سپس با پدر است.پس از ۷ سالگی فرزند مشترک همسر شما میتواند دادخواست سلب حضانت علیه شما مطرح نماید لکن اثبات ادعای عدم صلاحیت اخلاقی یا غیره با ایشان و به تشخیص دادگاه است.

با درود. اتفاقا طبق قانون حضانت فرزند مشترک بعداز هفت سالگی بعهده پدر میباشد. مگر اینکه زوجه بتواند عدم صلاحیت زوج را با دلایل و مدارک مستند در دادگاه ثابت نماید.

با سلام
چنانچه عدم صلاحیت شما در نگهداری از فرزند در محاکم، اثبات شود از شما سلب حضانت خواهد شد

باسلام حضانت فرزند ۷سالگی به بعد با پدر است مگر ثابت کند پدر صلاحیت ندارد

ایشون باید عدم صلاحیت شما را در دادگاه اثبات کند تا بتواند حضانت را بگیرد در غیر اینصورت خیر

حضانت بعد از ۷ سالگی بر عهده شماست مگر ادله ای برای اثبات عدم صلاحیت شما در نگهداری از فرزند داشته باشند

سلام .چنانچه بتواند عدم صلاحیت شما را در نگهداری صحیح و تربیت فرزند اثبات نماید( با توجه به شروط قانونی ) ، امکان سلب حضانت از شما وجود دارد .البته اثبات این موضوع کار ساده ای نیست و در صورت عدم اثبات ، ایشان فقط می توانند درخواست ملاقات فرزند را داشته باشند .