برای مطالبه حق بیمه و سنوات و عیدی به مدت ۵ سال چه طور می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۵ #93044930

سلام بنده بعنوان فروشنده ۵ سال در فروشگاهی کار کردم ولی هیچ حق بیمه سنوات عیدی وچیز دیگری بجز حقوق حداقل ماهینانه دریافت نکردم و بیمه هم نبودم و الان که امدم بیرون از انجا ایا حق وحقوقی به بنده تعلق میگیرد !؟ هنوز تسویه کامل هم که شامل حقوق ماه اخرم هست را هم نگرفتم لطفا راهنماییم کنید با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی به اداره کار مراجعه و از کارفرما شکایت نمایید .

با سلام ووقت بخیر
مرکز بیمه تامین اجتماعی شما ارتباط مستقیمی‌ با اداره کار و امور اجتماعی دارد از همین طریق شعبه اداره کار و امور اجتماعی را پیدا کنید و به اداره کار مربوطه بروید و از واحد ارجاع آن یک نامه برای شعبه بیمه گذارتان بگیریدو ازطاین طریق درجریان رسیدگی قرار میگیرد .