هیچ راهی برای شکایت از ایشون ندارم و واقعا باید همه چک ها رو پاس کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۵ #93041557

سلام خدمت وکلای گرامی
از یکی گوشی می خریدم و چک سفید امضا میدادم و چون اطمینان داشتم بهت و دوستم بود اون مبلغ می نوشت و ثبت میکردم ولی فاکتوری بهم نمی داد و الان که به اختلاف حساب خوردیم و متوجه شدم گرون فروخته بهم و چک ها زیادی پیشش دارم و برگشت زده و پیش هر وکیلی رفتم میگه مدرک نداری و باید پرداخت کنی و چندتا چک ثبت نشده با دست خط خودش دارم پیشش ..سوالم این هستش که هیچ راهی برای شکایت از ایشون ندارم و واقعا باید همه چک ها رو پاس کنم...ممنون میشم که کمکم کنید

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

حسبب توضیحات باید مبلغ چک ها را تادیه نمایید و هر گونه ادعایی در خصوص معاملات دارید باید با ارائه مدارک معتبر اظهار نمایید

سلام وقت بخیر چکهای که ثبت و تایید شده باید وصول گردد مگر بتوان به علت موجهی از جمله جعل و کلاهبرداری و خیانت در امانت و ....حساب را مسدود نمود که این امر هم پس از گذشت ۷ روز نیاز به دستور قضایی دارد .مگر بتوانید مواردی که فرمودید را اثبات نمایید

با سلام
شما می توانید به عنوان غبن در معامله را فسخ نمایید
برای اینکار حتما از کمک یکی ومیل بهرمند شوید

سلام در صورت اثبات وقوع معامله فی مابین و پس از آن اثبات این در معامله می توانید اقدام نمایید ولی بطور کلی اثبات موضوع دشوار می باشد