اگر چک رو برگشت بزنم،شکایت کیفری کنم یا حقوقی؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۶ #92998958

با سلام و تشکر از زحماتتون

بنده چکی به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومن از کسی گرفتم که در وجه حامل هست. شخصی که این چک رو به من داده، خودش هم از کسی دیگه گرفته، تاریخ سررسید چک ۱۰ روز دیگست، الان شخصی که چک رو به من داده میگه که چک قبلا سفید امضا بوده،یعنی سفید امضا از شخص دیگه گرفته و خودش پر کرده.

حالا ۱۰ روز دیگه اگر چک رو برگشت بزنم آیا شکایت کیفری کنم یا حقوقی؟

با توجه به این که صادرکننده چک می تونه ادعای سفید امضا بودن چک رو داشته باشه و طبق مطالبی که در همین سایت گفته شده سفید امضا بودنش توسط کارشناس قابل تشخیصه.

حالا سوال بنده اینه که بنده باید شکایت کیفری کنم یا حقوقی؟

و اگر حقوقی بشه، این وسط مقصر کیه و زیان این اتفاق رو کی باید جوابگو باشه؟ و کلا راه حل پیش روی من چی هست؟

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه چک فوق چک روز نمی باشد و لذا دادخواست حقوقی می بایست تنظیم گردد

بایستی ابتدا بصورت حقوقی مطالبه وجه نمایید و دارای اعتبار و ارزش است و کیفری قابل پیگیری نمیباشد .

چک سفید امضا جنبه کیفری رو از دست داده و فقط از طریق حقوقی میتوان اقدام نمود

حالا ۱۰ روز دیگه اگر چک رو برگشت بزنم آیا شکایت کیفری کنم یا حقوقی؟
شما دادخواست حقوقی می توانید مطرح کنید از طریق اجرا ثبت اسناد هم می توانید پیگیری کنید
با توجه به این که صادرکننده چک می تونه ادعای سفید امضا بودن چک رو داشته باشه و طبق مطالبی که در همین سایت گفته شده سفید امضا بودنش توسط کارشناس قابل تشخیصه.

حالا سوال بنده اینه که بنده باید شکایت کیفری کنم یا حقوقی؟
شما دادخواست حقوقی می توانید مطرح کنید از طریق اجرا ثبت اسناد هم می توانید پیگیری کنید
و اگر حقوقی بشه، این وسط مقصر کیه و زیان این اتفاق رو کی باید جوابگو باشه؟ و کلا راه حل پیش روی من چی هست؟
صادر کننده چک و امضا کننده و انتقال دهنده ثانی هر دو به استناد اصل تضامنی بودن اسناد تجاری مسئول پرداخت مبلغ چک هستند

موفق باشید

سلام این چک جنبه کیفری ندارد و باید دادخواست مطالبه وجه آن را مطرح کنید .

با سلام
چک مذکور فاقد خصیصه کیفری میباشد اقدام به طرح دعوی حقوقی نمایید

شکایت کیفری منتفی است چون چک شما روز نیست
چک سفیدامضاء مسقط دادخواست حقوقی نیست و صادرکننده محکوم به مبلغ چک هست