آیا شکایت من به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۷ #92969348

سلام

من با یه نفر قرارداد بستم که شماره که مربوط به ثبت شرکت هست رو رفتم استعلام گرفتم دیدم چنین شرکتی وجود نداره که من باهاش قرارداد بستم و از طرف به عنوان کلاه برداری شکایت کردم.

حالا طرف میگه اشتباه تایپی بوده در ثبت شماره و تمامی برگه ها حاوی مهر شرکت بوده و شما هم پولی که دادید به شماره حساب شرکت ریختید.

به نظرتون شکایتم به جایی میرسه؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر فقط اشتباه تایپی بوده و پول هم به حساب شرکتی واریز شده که نام آن در قرارداد هست و فعال بوده ، بزهی اتفاق نیفتاده است .

اگر ادعای ایشان صحت داشته و شرکتی واقعا وجود داشته و تنها اشتباه تایپی بوده شکایت کلاهبردای رد می شود

باید دید اسم کامل شرکت چه می باشد اگر واقعا شرکتی با این اسم ثبت شده شکایت کلاهبرداری رد میشود

با سلام
در صورت واقعی بودن شرکت ...شکایت شما رد میشود و منع تعقیب صادر میشود
با تشکر دربر

اگر شرکت وجود داشته باشد و درحال فعالیت باشد .شکایت کلاهبرداری رد می شود