برای دادگاه میتواند قابل قبول باشد، برای مطالبه ضرر و زیان؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #92966184

با سلام و عرض ادب به خدمت اساتید محترم:
یه سوال از حضورتان داشتم تا لطف کرده و بنده را رهنمایی فرمایید، و این که بفرمایید نظر به اینکه در پرونده حقوقی که به خواسته مطالبه وجه‌ بوده و اینک که قاضی رای به نفع بنده به عنوان خواهان داده و در دادگاه تجدید نظر هم به تایید رسیده با توجه‌ به اینکه ماه دیگر دادگاه رسیدگی به‌ اعسار خواسته شده محکوم ‌علیه میباشد که‌ مطمعنم قاضی رای به رد اعسار میدهد با مدارکی که دارم آیا برای این د ماهی که از قطعیت دادنامه میگذرد نیز قاضی خسارت جداگونه اب تعین میکند که‌ باید بنده تقاضا شوبدم یا احتیاجی نیست در ضمن اگر سه سال قبل در دادسرا راجب این پول مطالبه وجه کرده باشم اینک برای دادگاه میتواند قابل قبول باشد ذر جهت سندی که‌ من مطالبه کرده بودم برای مطالبه ضر و زیان وارده متشکرم خسته نباشید

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خسارت تاخیر دیه محاسبه میشود و نیازی به تقدیم دادخواست جداگانه نیست

می تونید دادخواست جداگانه تنظیم کنید

با درود خسارت تاخیر تادیه نیاز به دادخواست جدید نمی‌باشد

با سلام
خسارت تاخیر تادیه معمولا از تاریخ سررسید یا تقدیم دادخواست لغایت اجرای حکم محاسبه میشود.پس هرچقدر هم روند پرونده طولانی شود،جای نگرانی نیست و تا روز اجرا به خواسته ی شما خسارت تعلق میگیرد.عاقبت بخیر باشید.

"با سلام"
نیاز به درخواست جدید نیست و محاسبه و تقدیم میگردد

اگر منظورتان خسارت تاخیر تادیه است که این خسارت تا زمان پرداخت اصل خواسته محاسبه شده و نیازی به درخواست جدید ندارد .