هزینه ی تامین خواسته چگونه پرداخت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۹ #92965798

سلام هزینه ی تامیین خواسته را ندارم ولی سند ماشین و ملکی دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تادیه نشود تامین خواسته انجام نمی‌‌ شود

هزینه ثبت دادخواست تامین خواسته جزء دعاوی غیر مالی است که مبلغی حدود ۱۵۰ هزار تومان در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اخذ می شود و در مورد رسیدگی به درخواست تامین خواسته مطابق ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی درموارد زیر از دادگاه درخواست تامین خواسته نماید و دادگاه مکلف به قبول آن است :
الف- دعوا مستند به سند رسمی باشد.
ب- خواسته در معرض تضییع یا تفریط باشد.
ج- در مواردی از قبیل اوراق تجاری واخواست شده که به موجب قانون، دادگاه مکلف به قبول درخواست تامین باشد.
د- خواهان، خساراتی را که ممکن است به طرف مقابل وارد اید نقدا به صندوق دادگستری بپردازد.
تبصره- تعیین میزان خسارت احتمالی، با درنظر گرفتن میزان خواسته به نظر دادگاهی است که درخواست تامین را می پذیرد. صدور قرار تامین موکول به ایداع خسارت خواهد بود.

سلام
وجه نقد باید به حساب سپرده دادگستری پرداخت کنید.

باسلام
قاضی میتواندبه جای وجه نقدبرای تامین خواسته سندملک روبازداشت کند.

بسته به نظر قاضی به جای وجه نقد وثیقه ملکی نیز مورد قبول واقع خواهد شد

سلام در صورت تعیین خسارات احتمالی از سوی قاضی باید وجه نقد تودیع شود. مگر قاضی بپذیرد سند ملک بازداشت شود