آیا بنده باید مهریه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۶ #92962368

با سلام همسر بنده ۳ ماهی هست که منزل پدر رفتن و بر نگشته و بعد از تماسهای متعدد پدر ایشان اعلام کردند که قانونی هر اقدامی لازم است انجام بده
فرزندم ۲سال و چند ماهه است و ۱۴ سکه عندالمطالبه و ۳۰۰ سکه عند الاستطاعه مهر کردیم که در عقد نامه دستی ۳۰۰ سکه به شرطی که مشکلی از سمت من ایجاد شود قید شده
ممنون
و اینکه حضانت فرزندم چگونه می توانم داشته باشم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت بچه تا ۷ سالگی با مادر است مگر درصورتی که صلاحیت آن مخدوش شود و یا در این مدت ازدواج نمایید و از جهت مطالبه مهریه می توانید تقاضای اقساط آن را بنمایید !

با سلام
در صورت مطالبه مهریه از سوی زوجه ، شما موظف به پرداخت خواهید بود
حضانت طفل تا اتمام ۷ سالگی با مادر و شما میتوانید وقت ملاقات از دادگاه اخذ نمایید

سلام
اظهارنامه به همسرتان بدهید تا تمکین نمایند و تا در صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نگیرد.حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادر می باشد و بعد از ۷سالگی تا سن بلوغ با پدر می باشد و بعد از سن بلوغ خود فرزند انتخاب میکند باچه کسی زندگی کند
در زمانی که مهریه عندالمطالبه تعیین شود مرد محکوم به پرداخت مهریه شده و با توجه به شرایط باید آن را پرداخت کند ولیکن در زمانی که مهریه عندالاستطاعه تعیین می شود ابتدا باید ثابت شود که زوج توانایی پرداخت دارد.