جرم کلاهبرداری رایانه جرم قابل گذشت است یا غیرقابل گذشت؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲,۶۴۲ #92961731

سلام و درود
بنده متهم به کلاهبرداری رایانه‌ایی به مبلغ ۷۸۰ هزار تومان شده‌ام. من مجرم اصلی نیستم.
یک سایت فروشگاهی آنلاین داشتم که کاربری با هک حساب شخص دیگری، از سایت بنده خرید کرده.
حالا میخوام بدانم اگر قبل از ارائه مدارک و اضهارات برای اثبات بی گناهی در دادگاه :
۱- اگر رضایت شاکی را بگیرم، پرونده در هر مرحله ایی که هست مختومه میشود یا رضایت شاکی فقط باعث تخفیف در مجازات میشود؟
۲- این جرم جزو جرائم قابل گذشت میباشد یا جرم غیرقابل گذشت؟
سپاس فراوان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید جرایم سایبری (کلاهبرداری) جزو جرایم قابل گذشت می باشد که بهتر است با صلح و سازش و رضایت حل شود.

این جرم از جرایم قابل گذشت می باشد

با سلام

بله از جرائم قابل گذشت محسوب می گردد و رضایت شاکی موجب موقوفی تعقیب می شود.

از جرایم قابل گذشت می باشد اگر پرونده در مرحله تحقیقات حل شود خیلی بهتر می باشد

بهتره رضایت شاکی رو بگیرید ....
از جرایم قابل گذشت است

بله از زمره جرابم قابل گذشت می باشد

جرم کلاهبرداری رایانه ای از جرایم قابل گذشت می باشد که گذشت شاکی یا مدعی خصوصی حسب مورد موجب موقوفی تعقیب یا اجرا مجازات است