سگ نگهبان آسیبی به شخصی وارد کند؛ مسئولیتی دارم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۷۲۸ #92961054

سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم من الان یک سگ نگهبان دارم در یک باغ ۸۰۰۰ متری اگر یک دزد وارد باغ شود و سگ نگهبان باعث آسیبی یا مرگ آن دزد شود چه حکمی برای من می برند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رصورتی که بدون اذن باشد شما مسئولیتی ندارید

با سلام و عرض ادب ببینید اگر سگ در حیطه ملک شخصی شما باشد و آن فرد بدون اذن مالک وارد شود و آسیب ببیند مسئولیت متوجه شما نیست اما اگر بتواند اطلاع شما یا متلک از ورود را ثابت کند در این حالت شما مسئول تلقی می شوید زیرا باید موانع را برطرف می کردید

درود
در صورت اثبات تقصیر از سوی شما دارای مسئولیت میباشید.

اگر شخص به صورت غیر مجاز وارد شده باشند صاحب سگ مسئولیتی ندارد

سلام اصولا صاحب حیوان مسئول خسارات وارده می باشد اما در این فرض چون غیر قانونی ورود به باغ شما کرده اند وفق قاعده اقدام مسئولیتی متوجه شما نیست

بادرود. درصورتی ورود شخصی غیر قانونی وبدون اطلاع ورود به باغ شما کنن مسولیتی نخواهید داشت

اصل بر اینه که شما مسٸولیتی نداری چون دچار تقصیر نشدی و ورود یک سارق به ملک دیگری نیز از مصادیق بارز اعمال مجرمانه است که به صورت ضمنی خطراتی رو برا خودش پیش بینی و در اصل اسیب مستند به تقصیر خودشه