از تاریخ خرداد ۹۶ به فرزندم نفقه ای پرداخت نشده است آیا همان نفقه گذشته به وی تعلق می گیرد یا مجدد باید کارشناسی شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۵ #92955270

با سلام
بنده در مرداد سال ۱۳۹۰ از همسرم متارکه کردم و در دادگاه توافق شد ماهیانه ۱۵۰ هزار تومان بصورت علی الحساب شوهرم بابت نفقه فرزند پسرم پرداخت کند که پرداخت می کرد در مردادماه سال ۹۵ دادخواست افزایش نفقه فرزند مشترک طبق نظریه کارشناس و تقاضای مطالبه نفقه معوقه از مرداد ۱۴۹۰ لغایت زمان رسیدگی را از شورای حل اختلاف کردم در نهایت کارشناس ماهی ۴۰۰ هزار تومان تعیین کرد و رای با این مضمون صادر شد محکوم علیه به پرداخت ۱۵۰ هزار تومان ماهیانه از مرداد ۹۰ تا مرداد ۹۵ بابت نفقه معوقه و از مرداد ۹۵ لغایت اجرای حکم ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان در حق محکوم له می باشد اجرائیه صادر شد به تاریخ خرداد۹۶ به شوهرم ابلاغ اما نه در دادگاه حاضر شد و نه اعتراض کرد مبلغ ۴میلیون پانصد هزار از حقوقش کم و پرداخت شد اما از خرداد ۹۶ دیگر هیچ نفقه ای به من پرداخت نکرده است لطفا با توجه به مضمون رای صادره بفرمایید آیا می توانم تقاضای مطالبه نفقه فرزندم از خرداد ۹۶ را داشته باشم در حالی که با ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان محاسبه م شود یا باز هم نیاز به کارشناسی دارد ؟ باید چیکار کنم که نیاز به تنظیم مکرر دادخواست نفقه نباشم و بصورت دائم تا سن قانونی فرزندم نفقه از حقوقش کسر و به من پرداخت شود؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد همسر هم نفقه گذشته و هم اینده قابل مطالبه است ولی در مورد فرزند فقط نفقه اینده را میتوان مطالبه کرد نفقه گذشته قابلیت مطالبه ندارد

نفقه معوقه به فرزند تعلق نمی گیرد
دادخواست مطالبه نفقه بدهید با نظر کارشناسی

نفقه گذشته به فرزند تعلق نمی گیرد

با سلام
دادخواست جدید و تقاضای کارشناسی نفقه با توجه به تورم موجود را بدهید

سلام نفقه معوقه هم به شما تعلق میگیرد میتوانید دادخواست تعدیل نفقه را بدهید در صورتی که حاضر نشود واحد اجرای احکام از حقوق وی کسر خواهد کرد