اجاره آپارتمان از کسی که ملک را از صاحب اصلی آن بصورت وکالت بلا عزل خریده است اما سند قطعی ندارد؛ امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۲ #92950415

سلام
اخیرا برای اجاره آپارتمانی اقدام نمودم که شخص اگهی کننده دارای سند قطعی ملک نبوده اما دارای وکالت بلا عزل از مالک/وراث بوده که به او اجازه زدن سند قطعی به نام خود را می دهد و اما همچنان موفق به گرفتن سند نشده است و مشکلات شهرداری و ...دارد ظاهرا. و در این شرایط امکان نوشتن اجاره نامه با دریافت کد رهگیری وجود ندارد. حال سوالم این است که آیا ایشان میتوانند ملک را به بنده اجاره دهند یا خیر و چه خطراتی بنده را تهدید مینماید و چکار میتوانم بکنم برای محکم کاری و عدم سو استفاده همچون اجاره به افراد متعدد و یا ....
و ایا اجاره به این روش درست است یا خیر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود چنانچه از طرف ایشان وکالتنامه رسمی داشته باشد مانعی ندارد،بهتر است مالک اصلی هم قرارداد اجاره را امضا نماید.

باید وکالتنامه بررسی شود که آیا ایشون اجازه ی اجاره ملک را دارند یا خیر، بهتره مالکین ذیل قرارداد اجاره را امضا کنند

سلام و ارادت
امکان تنظیم اجاره با کد رهگیری وجود دارد .
میتوانید تضمینی از وکیل بابت این امر اخذ کنید مانند چک و در قرارداد هم ذکر نمایید .
بهرحال وکیل میتواند امور موکل خویش را با توجه به شرح وکالت انجام دهد .
از اعتبار داشتن وکالت هم مطمئن شوید .

درود
بهتر است مالک اصلی نیز اجاره نامه را امضا کند.

با توجه به وکالت بلا عزل اجاره آپارتمان از سوی ایشان بلامانع می باشد

درود
اگر اجازه اجاره ملک وفق وکالتنامه را داشته باشند یا ضمن وکالتنامه مبایعه نامه نیز به نام ایشان باشند میتوانند ملک را به شما اجاره دهند .

اگر وکالتنامه وسمی است و اختیارات اجاره دادن تفویض شده باشد مانعی ندارد