چگونه از پدرم اعاده حیثیت نمایم؟و اینکه آیا میتواند من را از خانه بیرون کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۳ #92949112

۱-تهمت فاحشگی به من زده پدرم چگونه اثبات کنم و میتونم اعاده حیثیت کنم،با توجه به اینکه خودش بارها بهم گفته برو فاحشگی کن از هر راهی پول در بیار فقط به من نگو،ولی من تا به حال اقدام به خلاف غیر شرعی نکرده ام.
۲-با اینکه سند منزل به نام مادرم هست میتونه من و از خونه بیرون کنه؟
۳-اگر از خونه بیرونم کرد اعاده قانونی میتونم بکنم که در قبالم مسولیت داره و کوتاهی میکنه
۴-چگونه از دادگاه نامه بگیرم برای روان پزشک که تشخیص مشکل روانی پدرم داده بشه با توجه به اینکه کلیه علایم یک بیمار دو قطبی و روان پریش را داره.
۴-اگه تشخیص داده بشه دادگاه حکم بستری در مرکز روانی میدهد؟
پدرم ۶۷سال سن دارد.و جلوی قاضی خیلی خوب نقش یک مرد مظلوم مریض از کار افتاده و ..را بازی میکنه. خواهر های دیگه ام و برادرم با اینکه دل خوشی از پدرم ندارند ولی حمایتش میکنن و توی دعواها میگن بابا حق داره سر ما رو ببره بذاره روی سینه امون و از این قبیل طرفداری ها و من فقط ویس ضبط شده صدای خواهر و برادرم و دارم تا بتونم توی دادگاه ثابت کنم که شهادت دروغ میدهند و خودشون از طرف پدرم مورد آزار قرار گرفتن،این ویس صوتی قابل استناد هست،دادگاه میپذیره؟ چون خانواده معتقدند برای حفظ آبرو باید شرایط ناهنجار خانواده را تحمل کنم و به حرمت پدر بودنش نباید شکایت کنم و وظیفه شرعی دارم که حرمت و احترامش و حفظ کنم اگر همچنان باز هم کتک بخورم و فحاشی بشنوم اجازه شکایت از پدرم و ندارم.
خواهش میکنم کمکم کنید و راه درست و بهم بگین چیه،چون تحمل این همه رنج و ندارم دیگه،در نهایت هر راهکاری که بتونم قانونی بترسونمش چون پدرم سابقه زندان رفتن به دفعات داره و از مراجع قانونی به شدت میترسد،تا چند مدتی آرامش روانی داشته باشم بتونم خودم سر پناه تامین کنم و منزل را ترک کنم.بهم بگین ممنون میشم.سپاسگذارم.لطف میکنید.مرسی

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعاده حیثیت شامل شما نمیشود .
مالک خانه ( مادر ) می تونه شمارابیرون کنه
بااورژانس اجتماعی تماس بکیرید