آیا تا صدور قطعی حکم نفقه؛ زوج می تواند پولی برای زوجه واریز نکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۵ #92944203

با عرض سلام و خسته نباشید در دوران عقدیم خانم بنده دادخواست مطالبه نفقه معوقه از ۲۴/۱۱/۹۸ و تا شهریور ۹۹ ونفقه حال خود را کرد و در شورا اعلام شد معوقه ۵۴۰۰ و حال آن ماهی ۷۵۰ تومان اما هنوز شورا حکم را صادر نکرده،آیا بعد از صدور حکم و اعتراض من پرونده به دادگاه می رود؟در دادگاه چقدر طول میکشد تا حکم قطعی صادر شود؟ مدتی که طول می کشد تا حکم قطعی دادگاه صادر شود اگر من پرداختی به زوجه نکنم برایم مشکل ساز می شود؟خواهش میکنم کامل جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است نفقه زوجه پرداخت گردد.

با درود بهتر است نفقه پرداخت شود

با سلام حدودا تا سه ماه طول می کشد اما تا زمانی که پرداخت نفقه نکنید اولا جرم ترک نفقه هست دوما نفقه معوقه رو باید پرداخت کنید

با سلام
با پرداخت نفقه توسط شما اقلا از مجازات ترک انفاق در امان خواهید بود
ضمنا با پرداخت مبلغ نفقه قبل از اجرای حکم ، میتوانید در اجرای حکم مبلغ واریزی را از مبلغ محکوم به کسر نمایید و مازاد آن را پرداخت نمایید

با سلام
میتوانید از رای صادره تجدید نظر خواهی کنید.
اما در هر صورت باید نفقه را پرداخت کنید.زیرا در صورت عدم پرداخت نفقه مرتکب جرم ترک انفاق شده اید و همسر شما میتوانید شکایت مطرح کنید.

همسرتان میتوانند شکایت کیفری نمایند

۲۰ روز مهلت تجدیدنظر است که پرونده به دادگاه میرود . بعد از قطعی شدن حکم اجرای احکام حکم را اجرا میکند و باید نفقه پرداخت کنید. همسرتان میتواند در این فاصله شکایت ترک انفاق بدهد