در قرار منع تعقیب یعنی هیچ راهی نیست و محکوم میشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۷ #92939053

سلام
شوهرم من و دوران بارداری ترک کرده و حتی یک ریال هم نفقه نداده من شکایت ترک انفاق کردم ولی حالا رای اومده قرار منع تعقیب خورده به خاطر اینکه من قبلا درخواست طلاق داده بودم ولی شوهرم منو از سال ۹۴ ترک کرده و وقتی بچه ام ۴ سالش بود دیدم بازم نیومد درخواست طلاق دادم یعنی سال ۹۸ درخواست طلاق دادم که قرار شد زندگی کنیم و طلاق نگرفتیم ولی الان بهانه ای که دادگاه برای منع تعقیب داده درخواست طلاقمه من چیکار کنم مگه نمیگن ۶ ماه نفقه نده میشه طلاق گرفت من الان ۶ ساله نفقه دریافت نکردم ۶ ساله منو ترک کرده از سال ۹۴ ترک کرده. خب من چیکار میکردم بلاتکلیفم نه طلاق میتونم بگیرم و ترک انفاق ام هم قبول نمیشه چرا رسیدگی نمیکنن با یه بچه ۶ ساله آواره شدم فقط شوهرم به دروغ گفته دوسش دارم و دیگه منع تعقیب خورده توروخدا راهی نشونم بدید نه نفقه میده نه خونه گرفته منع تعقیبم خورده آیا اعتراضم جواب میده میگن درخواست طلاق دادی منع تعقیب میخوره آخه اون ۶ ساله ولم کرده من یه ساله درخواست طلاق داده بودم الان هیچ مجازاتی نمیشه به راحتی ۶ ساله ولم کرده هیچ مسیولیتی قبول نمیکنه من سر کارشم دنبالش رفتم محل کارش رو عوض کرد رفتم خونه پدرش گفت ترکیه است ۶ ساله متواریه ولی میگه من خونه رو ترک کردم من باردار چرا باید خونه رو ترک میکردم کلی سختی متحمل شدم الان آواره ام نه خونه میگیره نه نفقه میده مجازات هم نباید بشه اینجوری هربلایی سرم مییاره چیکار کنم ترک انفاقم جواب بده راهنماییم کنید به نظرتون اعتراضم قبول میشه به خدا اون ترک کرده ۶ ساله آواره ام هیچ کاری از دستم ساخته نیست آخه تو شکایت حقوقی ماهی دویست سیصد نفقه چیکار دارم این برام زندگی میشه من میخوام از طریق ترک انفاق به جایی برسم دارم دیوانه میشم یه راهی نشونم بدید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

بهتر است دادخواست مطالبه ی نفقه بدهید و پس از صدور رای اقدامات بعدی انجام شود

سلام عزیزم. شما اول مطالبه نفقه حقوقی را انجام بده هم برای خودت هم فرزندت با هم . سریع رای صادر میشه بعد از صدور رای اگر اجرائیه صادر شد و نپرداخت از طریق کیفری اقدام کن. میتونی از طریق دادگاه الزامش به تهیه مسکن را هم بگیرید.

شکایت ترک انفاق کیفری تنها در خصوص نفقه جاری موضوعیت دارد و برای مطالبه نفقه معوقه و همچنین امکان استناد در آینده به عنوان دلیل عسر و حرج باید دادخواست مطالبه نفقه و دعوی حقوقی مطرح نمایید.

سلام
نفقه را در قالب دادخواست حقوقی مطالبه مطرح کنید.

بهتر از شما ابتدا دادخواست مطالبه نفقه طرح کنید و همچنین دادخواست طلاق به استناد اینکه شش ماه متوالی همسر شما زندگی مشترک را ترک کرده است