حمل مشروبات الکلی چه حکمی برایم دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۳ #92899630

با سلام از بنده ۸۰۰ سی سی مشروب الکلی گرفتند و الان با قرار وثیقه بیرون هستم خواستم ببینم چه حکمی صادر میشه و اینکه بنده تا حالا سابقه نداشتم و سوء پیشینه خواهد شد یا نه
با سپاس

مشاوره حقوقی شرب خمر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مجازات۶ماه تا یکسال حبس و شلاق تعزیری تا۷۴ضربه

وفق ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی : هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.

سلام وخت بخیر کوکبی هستم کارشناس حقوقی:
مطابق ماده ۷۰۲ -تعزیرات و مجازات های بلزدارنده
به ۶ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیزپرداخت جزای نقدی به میزان ۵برابر ارزش عرفی (تجاری)کالای یاد شده محکوم میشود.
و در صورت نداشتن سوپیشینه موثر کیفری و موجه بودن شخص متهم برای بار اول تعلیق نیشود