آیا میتونه ثابت بکنه که اون طلاها دست همسرش هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۴ #92899090

سلام
سوال من اینه که خواهره من متاهل هستش و با همسرش هم مشگل داره یجورایی بگی و نگی، و قصدش هم جدا شدن هستش و فقط منتظره اینه که بتوونه همسرش رو راضی کنه که بدوون هیچ حرف و حدیثی همسرش توافق بکنه و که بیان و از هم جدا بشن، چون الان هم داره با همسرش زندگی میکنه ولی خب همسرش رو نمیخواد قصدش جدا شدن هستش دنبال یه زمان و وقت مناسب میگرده که وقتش که رسید اونوقت اقدام کنه برای جداییش که سره وقت مناسب با خوبی و خوشی برن و همه چی رو تمووم کنن... بگذریم، برم سره اصل مطلب، همیشه تووی زندگی طلاهایی که همسرش براش میگرفت رو هیچوقت نمیذاشت تووی خونه ی خودش بموونه همیشه میاره میزاره خونه خودمون یعنی خونه ی پدر و مادرموون میاد میزاره... حالا چرا اینکار رو میکنه؟؟؟ برای اینکه یکبار سالهای پیش همسرش الکی خرش کرد بهش گفت که میخوام یه خونه بخرم بیا طلاها رو بفروشیم و خلاصه خااامش کرد و و به هوای خونه خریدن طلاهایی که درگذشته براااش خریده بوود رو همش رو اذش گرفت و رفت فروخت و دریغ از خریدن خوونه چون اصلا خونه ای در کار نبوود، خلاصه با زبوون خواهره ما رو خااام کرد و طلاهایی که خودش در گذشته براش خریده بود رو همه ی همش رو فروخت حالا به دلایلی که داشت خلاصه از چنگش درآورد و خانه هم نخرید، فقط تنها کاری که کرد این بود که فقط بعدا با گذشت زمان یک مقدار از طلاهای دیگه براااش یه چند تیکه ی دیگه جدید خوورد خوورد بعدا براااش خرید و خلاصه دوباره زمان گذشت... حالا بعد از چند سال که از اون ماجرا گذشته حالا باز دوباره به همون نییته باز خوونه خریدن باز به خواهرم گیر داده که برو طلاهات رو از خونه ی مادرت اینا بیار، برای چی بردیشوون اونجا برو از اونجا بیارشوون یه ویلا تووی شمال دیدم پولموون کم هستش برو طلاهات رو از خونه ی مادرت اینا بیارش که بریم بفرووشیمشوون که من بتوونم یه ویلا تووی شمال دیدم که بتوونم برم اون رو بخرم چون پول کم دارم... حالا این وسط داستان چیه؟؟؟ حالا خواهره من که میگه این اصلا درووغ میگه باز مثلا میخواد این یذره طلا هم مثل اونسری از چنگ من باز دربیاره من میدوونم...حالا قضیه ی داستان چیه؟؟؟اینه که خواهره من این طلاهای جدیدی که اینسری باز براش خوورد خوورد خریده بود رو همش رو برده فروخته و پوولش رو هم گذاشته بانک،که همسرش از این قضیه خبر نداره که این طلاهارو فروخته و پولش رو گذاشته بانک از این جریان خبر نداره و فکر میکنه که طلاها مثلا خونه ی مادرش اینا هستش که گیر داده میگه برو طلاهارو بیارشوون که برم بفروشم برای ویلا،که صدرصد هم دروغ میگه...حالا خواهره من این وسط ترسیده میگه اگر بخواد لج کنه من چی بهش بگم چون اون که نمیدوونه طلاها فروخته شده پوولش بانکه، خواهرم میگه پاااش برسه امکان داره اصلا شکایت بره بکنه و بره دادگاه بره بگه که من برای همسرم طلا خریدم ایشوون برده خوونه ی مادرش اینا و نمیاره به من بده، خواهرم ترسیده میگه که یا میره شکایت میکنه یا اینکه روزه دادگاه برای جدا شدن هموون رو میکنه مدرک و تووی دادگاه میگه که خانوومم برده طلاهارو خونه ی مادرش و نمیاره به من بده چون اون طلاها برای منه...به خواهرم میگم فاکتور طلاها به اسم کی هستش؟؟؟میگه فاکتورهاش به اسم خودشه و از طلافروشی هم که این طلاهارو خریده طلافروشیه رفیقه خودشه یعنی همسرش، حالا من به خواهرم میگم که بابا تو از چی میترسی فاکتورها که به اسم خودشه، چه بخواد شکایت هم بکنه یا چه بخواد روزه دادگاه هم این چیزهارو بگه من میگم که آخه مگه مدرک داره اذت که تو طلاها رو برده باشی خونه ی مادرت یا اصلا ور داشته باشی، بهش میگم آخه مگه اذت مدرکی چیزی داره؟؟؟؟ میگه نه مدرکی که نداره فقط فاکتورها هستش که اون هم به اسم خودشه، منم بهش میگم که پس دیگه ترست برای چیه؟؟ اصلا شکایت کرد یا اصلا روزه دادگاه به قاضی گفتش طلاهایی که زنم ورداشته نمیده، من هم بهش میگم که تو هم در جوابش به قاضی بگوو که نبابا طلا کجا بوده آقای قاضی خودش برده فروختتش حالا اومده از روی لجش داره میندازه گردن من، آره خلاصه من هم میگم بهش که این رو بگوو، اونجا جلوی همه بگوو که خودش برده معلوم نیست چیکارش کرده حالا اومده میگه دست تو هستش درصورتی که آقای قاضی فاکتورهاش هم دست خودش هستش، من چمیدونم طلا کجاست حتما خودش رفته فروخته حالا داره میندازتش گردن من،، آره خلاصه به خواهرم میگم که تو هم این رو بگوو مگه مدرک اذت داره که انقدر میترسی، چون واقعا هم مدرکی چیزی نداره برای شکایت کردن یا برای سووژه پیدا کردن روز دادگاهش که بخواد این رو بکنه بهوونه...حالا به نظره شما سوال من از شما بزرگواران اینه که آیا همسره خواهرم بدوون مدرک خاصی میتوونه ثابت بکنه که اون طلاهااا دست همسرش هستش یا نه نمیتوونه کاری بکنه و ثابت بکنه،، چون واقعا مرد نیست بی وجدان میخواد طلاق بده بدوون اینکه بخواد مهریه رو بده،بدوون اینکه بخواد یک عمر جواب زحمت کشیدن این بدبخت رو بده میخواد خشک و خالی طلاق بده مهریه که نمیخواد بده هیچ بلکه طلاهایی که حق این زن هم بوده میخواد اذش بگیر با سیاست کارییش بعد بیاد و طلاق بده،خواهرم هم میگه به خاطر اینکه انقدر دیگه زجر نکشم و انقدر دیگه عذابم نده حتی حاضرم مهریم رو هم ببخشم همینجوری خشک و خالی جدا بشم،حالا ببینید اون آدم چقدر پست و بی وجدان هستش که مهریه و حق این بدبخت هم که نمیخواد بده هیچ حتی طلاهایی که مال این بدبخت خواهره من هستش هم میخواد با دووز و کلک اذش بگیره بعد اونوقت بیاد طلاق بده،، خیلی سیاست داره خیلی زرنگه...حالا شما تورو به خدا کمکموون کنید، ما فقط میخوایم بدوونیم که آیا این آقا بدوون هیچ مدرک خاصی که فاکتورهای طلاها هم به اسم خودشه آیا میتونه ثابت بکنه که اون طلاها رو خودش مثلا نفروخته و همش مثلا دست همسرش هستش آیا اون آقا میتوونه شکایت بکنه یا حتی تووی دادگاه روزه طلاق این رو بکنه سوووژش آیا بدوون هیچ مدرک خاصی میتوونه اثبات کنه یا نه به هیچ عنوان نمیتوونه...؟؟ یه دنیا ممنونتوونم و منتظره جوابتوون هستم،لطف بزرگی درحقمووون میکنید که اگر بگیید که آیا این آقا میتوونه ثابت کنه یا خیر نمیتووونه ثابت کنه و بعدش یه راهنمایی هم بهموون بکنید دعاتوون میکنیم چون واقعا در حقدر این خواهره بدبختم داره ظلم میشه.....منتظره جوابتوون هستم..یاعلی

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هبه با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

با سلام اگر فاکتور طلا ها بنام خوهرتون باشه که مشکلی نیست میگه خودم خریدم ومال خودش محسوب میشه و چنانچه بنام شو هر باشه وخانم طلا ها را فروخته باشه چون مال موهوب (هبه شده ) از دست خانم خارج شده قابل برگشت نیست و نیازی به دروغ گفتن در دادگاه نداره ، بگه این طلاها را برای من خریده و هدیه کرده و من هم فروختم الان در اختیارم نیست.

با سلام
اموالی که به هبه داده می شود لغایت زمانی که عین مال وجود داشته باشد قابل رجوع میباشد لیکن بعلت عدم وجود عین مال( طلاها) غیرقابل رجوع میباشد