آیا میتوانم وی را از منزل اخراج کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۷ #92888939

درود بر اساتید و عزیزان متخصص
مادری هستم۶۰ ساله که همسرم فوت شده است و فرزند پسرم را به تنهایی بزرگ کرده ام و فرد نام برده از دوران نوجوانی شروع به آزار و اذیت و فحاشی و ضرب و شتم و ایجاد مزاحمت هایی از جمله آوردن زنان نامحرم به منزل آبرو بری و مصرف مواد مخدر در خانه و تعرض به حقوق دیگر فرزندانم کرده و ناچارا به تازگی از وی شکایت نمودم در همین خصوص اما آیا دادگاه عالی اقدامی جهت حل مشکلات بنده انجام میدهد ؟ و من واقعا در منزل تامین جانی ندارم به دلیل تهدیدات پی در پی نام برده و همچنین بنده مالک ملکی هستم که فرزندم در ان زندگی میکند همراه من
سپاسگزارم از شما عزیزان بابت پاسخ هایتان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ الزامی برای پذیرفتن ایشان در خانه ندارید میتوانید از ورود ایشان ب منزل ممانعت کنید چون مالک خانه هستید همچنین ب دلایل فوق الذکر امکان پیگیری موضوع در محاکم قضایی برای شما وجود دارد

باسلام
شما میتوانید از طریق مراجع قانونی باایشان برخورد نمایید.

سلام
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام .بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

بله شما میتوانید مانع ورود ایشان شده و نیز از رفتار پسرتان شکایت کنید

با سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید امکان پیگیری وجود دارد.

بله . میتوانید با تعویض قفل مانع ورود وی شوید .