آیا حقوق من برای طلب اداره مالیات یا مهریه ضبط میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۷۸ #92865066

سلام
اینجانب حدودا ۶ ماه دیگه بازنشسته خواهم شد ولی به اداره مالیات بدهی دارم. آیا اداره مالیات یا تامین اجتماعی به سبب مطالباتی که دارند می توانند حقوق بازنشستگی رو به نفع خودشون ضبط نمایند؟
آیا وقتی فردی بازنشسته می شود اداره مالیات متوجه خواهد شد یا اینکه خودشون باید استعلام کنند؟
چه جوری میشه کاری کرد که این حقوق ضبط نشود؟
آیا اگر همسر من مهریه خودش رو به اجرا بگذارد و من دارایی دیگری هم ندارم آیا دادگاه حقوق بازنشستگی رو به سبب مهریه به همسر من پرداخت میکند؟

مشاوره حقوقی مالیات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مشکلی پیش نمیاید مگر در شغل قبلی بخواهید فعالیت کنید که مجوز ان را تا پرداخت بدهی نمیدهند

بله حقوق شما تا ۳/۴ توقیف خواهد شد

آیا اداره مالیات یا تامین اجتماعی به سبب مطالباتی که دارند می توانند حقوق بازنشستگی رو به نفع خودشون ضبط نمایند؟
بله
آیا وقتی فردی بازنشسته می شود اداره مالیات متوجه خواهد شد یا اینکه خودشون باید استعلام کنند؟
با استعلامی که می کنند متوجه می شوند

چه جوری میشه کاری کرد که این حقوق ضبط نشود؟
راهی وجود ندارد
آیا اگر همسر من مهریه خودش رو به اجرا بگذارد و من دارایی دیگری هم ندارم آیا دادگاه حقوق بازنشستگی رو به سبب مهریه به همسر من پرداخت میکند؟
سه چهارم حقوق بازنشستگی‌ طبق ماده ۲۱۲ قانون مالیاتهای مستقیم قابل توقیف خواهد شد

با سلام ووقت بخیر
همسرتون میتونه حساب بانکیتون که حقوقی بازنشستگیتون واریز میشود را توقیف کند.و امورمالیاتی هم میتواند از طریق صدوراجراییه اموال اشخاص را توقیف کند .

با سلام ازمان امور مالیاتی به منظور وصول بدهی مالیاتی اشخاص می‌تواند راسا و بدون نیاز به حکم مراجع قضایی و از طریق صدور برگ اجرا، اموال اشخاص را به نحوی که کل بدهی مالیاتی تسویه شود، ضبط کند و استعلامات لازم را راسا میتواند انجام دهد. و در مورد شما تا سه چهارم حقوق بازنشستگی‌ طبق ماده ۲۱۲ قانون مالیاتهای مستقیم قابل توقیف خواهد شد. مهریه فقط تا ۲۰هزار تومان جزو دیون ممتاز است.